Predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ u Slatini

Uz podršku Grada Slatine, predstavljanje natječaja za dodjelu financijskih potpora građanskim akcijama pod nazivom Naš doprinos zajednici Zaklada Slagalica će održati u maloj vijećnici gradske uprave Grada Slatine, Trg sv. Josipa 10 15. rujna 2014. godine, s početkom u 10 sati
Tom će se prilikom potencijalni prijavitelji – udruge i javne neprofitne ustanove (vrtići, škole, knjižnice i dr.) – moći upoznati s pravilima natječaja, natječajnom dokumentacijom te primjerima uspješno provedenih akcija kako bi bili spremniji za prijavu na natječaj koji se otvara 15. rujna 2014.
“Naš doprinos zajednici”, javni natječaj za dodjelu sredstava za građanske akcije, Zaklada Slagalica provodi dva puta godišnje temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva. Financiraju se različite građanske akcije čiji je cilj unaprijediti kvalitetu života u zajednici. Najveći je iznos financijske potpore koja se dodjeljuje 13.000 kuna, a u ovom krugu natječaja može se odobriti ukupno 10 podrški.
Predviđeno vrijeme trajanja predstavljanja je sat vremena.
Sudjelovanje na predstavljanju je besplatno. Kako bismo osigurali materijal za sve sudionike, molimo za prijavu na info@zaklada-slagalica.hr.
Predstavljanje natječaja provodimo u suradnji s Centrom za civilne inicijative i udrugom S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja koji na području Virovitičko-podravske županije provode Program regionalnog razvoja civilnoga društva E-misija. Gordana Ramac i Snježana Paripović će sudionike upoznati s raznim oblicima razvojne podrške koju pružaju kroz Program E-misija.

slagalica

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)