Održana radionica „Osnove priprema projektnih prijedloga (ne EU fondovi).

U Bjelovaru je u utorak 24. veljače u prostoru velike vijećnice Bjelovarsko-bilogorske županije održana radionica „Osnove priprema projektnih prijedloga (ne EU fondovi). Sudionici, predstavnici organizacija civilnog društva i institucija lokalnih zajednica s područja Bjelovarsko-bilogorske županije tijekom radionice upoznali su se s osnovama izrade projektnih prijedloga za natječaje koje objavljuju Ministarstva, tvrtke, jedinice lokalne i područne samouprave, strana veleposlanstva, zaklade i drugi donatori kod kojih se može aplicirati i tražiti sredstva. Ovoga puta na radionici nije se govorilo o pisanju projekata za EU fondove, već o apliciranju na natječaje manjeg obima. Osim tema vezanih uz natječaje i donatore sudionici su dobili informacije o tome što je projekt, koji su pristupi u planiranju projektnih prijedloga, kao i teme vezane za planiranje i pripremu projekata, timski rad, standardnu strukturu projektnog prijedloga, ciljeve, aktivnosti i proračun projekta.
Sudionici radionice zadovoljni su naučenim sadržajem, naročito su im se dopale praktične vježbe i obimni materijali koji su im podijeljeni.
Na kraju radionice najavljen je trening „Priprema projekata za EU fondove“ koji će se u Bjelovaru održati uskoro, a sve informacije vezano uz prijavu i datume održavanja treninga bit će objavljene na www.e-misija.hr

Bjelovar 1.
Bjelovar 3.
Bjelovar 2.

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)