Poziv na radionicu “Od ideje do projekta” u CeKaTe, Prečko – Zagreb

Pozivamo vas na radionicu pod nazivom “Od ideje do projekta” (pisanje projekata za početnike)

Radionica će se održati u utorak, 4. studenoga 2014. godine u prostorijama Centra za kulturu Trešnjevka – Dom kulture Prečko, na adresi Prečko 2a (1. kat, soba 7), Zagreb od 15.00 do 19.00 sati.

Cilj je radionice proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije osnovama izrade projektnog prijedloga koji se ne upućuju na Europske fondove nego na domaće donatore, zaklade, tvrtke, banke, veleposlanstva u RH i slično.

Tijekom radionice obuhvatit ćemo strukturu standardnog projektnog prijedloga, strukturu obrasca proračuna, način komuniciranja s privatnim donatorima, definiranje ciljeva i plan aktivnosti projekta.

Radionicu će voditi djelatnici Centra za civilne inicijative.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija[1]

Molimo vas da prijavu pošaljete najkasnije do 31.10.2014. u 12.00 sati na e-mail: cci@e-misija.info.

Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne.

Tim E-misija

[1] E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg zajednički provode organizacije: Centar za civilne inicijative, IKS-Udruga za promicanje informatike, kulture i suživota, Savez za pravedno društvo i S.O.S. telefon – Poziv u pomoć u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Poziv, CeKaTe Prečko – Zagreb

2 komentara na “Poziv na radionicu “Od ideje do projekta” u CeKaTe, Prečko – Zagreb

 1. Upravo smo osnovali udrugu za resocijalizaciju ovisnika i prevenciju ovisnosti. Budući da tek imamo ideju što želimo raditi na tom području, ovakva radionica je idealna za nas.
  Naš je dugoročni cilj prilično ambiciozan: osnivanje Community centra u kojem bi se održavale edukacije, radionice, izložbe, tribine i predavanja, knjižnica i klub i koji bi u potpunosti vodili bivši ovisnici.
  Kratkoročni ciljevi su nam awareness kampanje vezane uz probleme droge.

  • Poštovana,
   vaša je prijava za radionicu zaprimljena, no zbog velikog interesa i popunjenosti radionica, stavljeni ste na listu čekanja.
   Pokušavamo organizirati još jedan termin za održavanje radionice pa ćemo vam se javiti ako se oslobodi mjesto na radionici.
   Puno uspjeha u radu i slobodno nam se javite za pomoć i podršku u sklopu programa E-misija.

   Tim E-misija

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)