Poziv na radionicu pod nazivom „Izrada proračuna za EU projekte“

Radionica će se održati u četvrtak, 20. ožujka 2014. u Centru za kulturu i informiranje Dr. Franjo Tuđman (potkrovlje),Ulica I. Nepomuka Jameršića 1, Grubišno Polje, od 10 – 17 sati.

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva s područja Bjelovarsko – bilogorske i Virovitičko – podravske županije o metodologiji pripreme proračuna za projekte financirane iz sredstava EU te još uvijek dostupnih sredstava iz pretpristupne pomoći i nadolazećim natječajima Europskog socijalnog fonda. Radionica će objediniti prikaz tablica proračuna s praktičnim radom svih polaznika.

Radionicu će voditi djelatnik Centra za civilne inicijative.
Broj sudionika je ograničen na 20.
Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija kojeg provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba, IKS iz Petrinje, S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i Savez za pravedno društvo iz Bjelovara.
Molimo vas da prijavu s naznakom naslova radionice pošaljete najkasnije do 17.03. u 12.00 sati na e-mail: szpd@e-misija.info.
Kriterij odabira polaznika za radionicu bit će redoslijed prijave za radionicu. Svi prijavljeni na radionicu dobit će obavijest je li njihova prijava prihvaćena ili ne. Ukoliko se prijavi veći broj sudionika od 20, organizirat ćemo dodatnu radionicu.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)