Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na platformi Doniraj.org

Zaklada Slagalica poziva  organizacije civilnog društva registriranih u Republici Hrvatskoj, koje su osnovane i djeluju na području lokalnih zajednica u pet slavonskih županija (Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske) da se jave na poziv za iskaz interesa Zaklade Slagalica za sudjelovanje na platformi Doniraj.org kojom se podupiru projektne ideje/građanske akcije za razvoj lokalne zajednice.

Doniraj.org je novi alat Zaklade Slagalica koji pomaže  organizacijama civilnog društva u financiranju lokalnih inicijativa.

Doniraj.org Zaklade Slagalica je jednostavan i brz alat za prikupljanje dodatnih sredstava za sve organizacije civilnog društva koje imaju ideju koja potiče razvoj njihove lokalne zajednice i kojima nedostaju sredstva za njenu realizaciju, a koja se mogu prikupiti motiviranjem građana na doniranje.

Doniraj.org je namijenjen za prijavu malih projekata ili jednokratnih akcija koje su pokrenute od strane same organizacije ili zainteresirane skupine građana koji djeluju u ili pri vašoj organizaciji. Organizacije čiji projekti će biti odabrani, dobit će dodatnu podršku i praćenje od strane Zaklade Slagalica.

Uvjete prijave  pogledajte ovdje 

 

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)