Ured za udruge će ove godine na Danima otvorenih vrata nagraditi 20 udruga besplatnom edukacijom ‘7 navika uspješnih ljudi’

Ured za udruge će ove godine 20 udruga nagraditi jednodnevnom radionicom „7 navika uspješnih ljudi“ koja je postala najprodavaniji poslovni trening u svijetu, a temelji se na istoimenom svjetskom bestseleru autora Stephena R. Coveya koja je proglašena jednom od najvažnijih poslovnih knjiga 20. stoljeća. Radionica se temelji na načelima učinkovitosti, koja nam omogućuju dostizanje željenih rezultata u svim područjima života, sada i u budućnosti.
Sadržaj radionice, koju će održati tvrtka Gentis d.o.o., usmjeren je na primjenu sedam navika uspješnih ljudi i koristi koje donosi za osobni razvoj i kvalitetnije upravljanje organizacijom:
·         povećano povjerenje i poboljšan timski rad
·         ujedinjavanje timova i organizacija u zajedničkoj viziji, misiji i svrsi
·         rješavanje zadataka prema prioritetima i poticanje direktne učinkovitosti
·         veću uključenost članova tima i korištenje različitosti pojedinaca za postizanje većeg uspjeha
·         bolje razumijevanje problema, što rezultira ciljanim rješenjima
·         bolja komunikacija koja vodi uspješnom rješavanju problema
·         uvođenje kontinuiranih poboljšanja i sprečavanje tzv. burn out-a
Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će procjena uspješnosti angažmana na Danima otvorenih vrata pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme Dana te zajedno s popratnim materijalima i prilozima (slikama i video zapisima s događanja te dokazima popraćenosti u lokalnim medijima) pošaljite prijavu do 12. lipnja 2015. na e-mail: dovu@uzuvrh.hr . Prijavni obrazac koji ćete ispuniti i poslati u zadanom roku možete preuzeti ovdje.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)