Poziv na transferne radionice projekta ”Participativno upravljanje prirodnim resursima”

Udruga gradova u RH u suradnji s udrugama DOOR, ODRAZ, ZMAG i Gradom Velika Gorica poziva zainteresirane predstavnike jedinica lokalne samouprave i organizacija civilnog društva na prijavu i sudjelovanje na transfernim radionicama projekta ”Participativno upravljanje prirodnim resursima”.

Organiziranje transfernih radionica dio je projektnih aktivnosti planiranih u četiri grada (Koprivnica, Osijek, Rijeka i Zadar) s ciljem jačanja kapaciteta gradova, općina i udruga za uspostavljanje sustava izrade i praćenja provedbe javnih politika za upravljanje prirodnih resursa.

Tijekom radionice bit će predstavljene projektne aktivnosti i rezultati, lokalni primjeri dobrih praksi na području upravljanja prirodnim resursima (s predavačima iz gradova Pazina i Lepoglave, udruga Zelena Istra, Eko Zadar, Zeleni Osijek i drugih…) te organizirana praktična grupna vježba s ciljem usvajanja relevantnih znanja i iskustava u organiziranju participativnog upravljanja u lokalnoj zajednici.

Ciljane grupe sudionika na radionici su predstavnici jedinica lokalne samouprave, organizacija civilnog društva te medija.

Raspored radionica:

– Rijeka: Gradska vijećnica (Korzo 16), 29.6.2017.

– Zadar: Gradska knjižnica (Stjepana Radića 11b), 30.6.2017

– Koprivnica: Gradska vijećnica (Zrinski trg 1) 5.7.2017.

– Osijek: Gradska četvrt Gornji grad (Trg Lava Mirskog 1), 6.7.2017.

Prijavnice za Rijeku i Zadar potrebno je ispuniti do ponedjeljka 26.6., a prijavnice za Koprivnicu i Osijek do petka 30.6.

 

Više informacije o samom projektu i online prijavnice možete potražiti na službenim stranicama projekta http://sudjeluj.net/, a za odgovore na moguća pitanja slobodno se obratite predstavniku organizatora Marku Ercegoviću u Udruzi gradova u RH (091/4668-006 ili marko@udruga-gradova.hr ).

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)