Javni natječaj za dodjelu financijske potpore za provedbu projekta savjetovanja potrošača za 2017. godinu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Javni natječaj za dodjelu financijske potpore za provedbu projekta savjetovanja potrošača za 2017. godinu.
Predmet ovog natječaja je dodjela financijske potpore udrugama koje djeluju u području zaštite potrošača u Republici Hrvatskoj, za sufinanciranje projekta savjetovanja potrošača, a na natječaj se mogu javiti nevladine, neprofitne organizacije – udruge čije je primarno djelovanje usmjereno na područje zaštite prava i ekonomskih interesa potrošača, te koje aktivno djelujuju u području zaštite prava potrošača u RH.
Provedbom projektnih aktivnosti omogućava se savjetovanje potrošača na području RH vezano uz zaštitu njihovih prava i ekonomskih interesa u nastupu pred trgovcem i to na razini četiri regije RH: Osječka regija, Zagrebačka regija, Riječka regija i Dalmatinska regija.
Visina financijske potpore za četiri regije iznosi do 1.250.000,00 kn za sufinanciranje projekta savjetovanja potrošača za 2017. godinu.
Rok za prijavu je 30 dana od objave natječaja na stranicama Ministarstva, gdje možete pronaći sve informacije kao i dokumentaciju za prijavu.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)