Poziv na besplatnu edukaciju za mlade s područja Siska, Lekenika i Martinske Vesi

 

Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gradom Siskom, Općinom Lekenik i Općinom Martinska Ves te u suradnji s Radiom Sisak, u okviru projekta “Aktivni mladi za lokalni razvoj” kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku:

Poziva na besplatnu edukaciju za mlade s područja Siska, Lekenika i Martinske Vesi koja će se provoditi od travnja do listopada 2017. godine u sva tri mjesta, a kojoj je cilj osposobljavanje mladih u dobi 16-26 godina za preuzimanje aktivne uloge građanina. Edukacija je kombinacija interaktivnih radionica i praktične primjene naučenoga – mladi sami kreiraju sadržaje i aktivnosti potrebne za poboljšavanje prilika i mogućnosti mladih u svom mjestu! Na ovaj način se povećavaju kompetencije i vještine mladih potrebne na današnjem tržištu rada.

 

Edukacija se provodi  pod sloganom ZA NOVA ZNANJA I VELIKE PROMJENE NE MORATE PUTOVATI U VELIKE GRADOVE – jer se program održava paralelno u sva tri mjesta, s prilikama za umrežavanje svih polaznika kroz zajedničku radionicu i putem online platforma za učenje i komunikaciju.

 

Info sastanci se održavaju:

Sisak17. ožujak 2017. u 18:0 sati u prostorijama ALD Sisak (S. i A. Radića 2A; u dvorištu, I. kat)

Martinska Ves – 18. ožujak 2017. u 18:00 sati u dvorani za sastanke kraj Knjižnice (Martinska Ves Desna 69).

 

Rok za prijavu na edukaciju je 20. ožujak 2017. do 12:00 sati putem online obrasca.

 

Poziv preuzmite ovdje

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)