Rojc/Molekula: Pokretanje online sustava Društveno poduzetnički generator

Društveno poduzetnički generator je partnerski je projekt Saveza udruga Rojca iz Pule i Saveza udruga Molekula iz Rijeke, koje  predstavljaju on-line sustav podrške Društveno poduzetnički generator, a predstavljanje će se održati u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc u Puli u 11 sati.

Sustav će predstaviti kreatori mrežne stranice i nositelji projekta. Aplikacija za razvoj društvenog poduzetništva koristan je alat svima koji žele dobiti više informacija o društvenom poduzetništvu, naučiti više ili dobiti konkretnu stručnu pomoć za pokretanje društveno-poduzetničkih inicijativa.

Društveno poduzetništvo kao oblik poduzetništva koji se temelji na načelima društveno odgovornog i ekološki prihvatljivog poslovanja, značajan je stabilizacijski faktor na tržištu rada i bitna komponenta održivog razvoja zajednice. Sustav podrške kreiran je u okviru projekta Društveno poduzetnički generator, kojeg u partnerstvu provode Savez udruga Rojca i Savez udruga Molekula uz potporu Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

Više informacija o projektu možete pronaći na stranicama Molekule i Društvenog centra Rojc.

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)