Unaprjeđivanje infrastrukture CZSS kao podrška procesu deinstitucionalizacije- faza 1

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU organizira info radionicu za potencijalne prijavitelje na Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđivanje infrastrukture CZSS kao podrška procesu deinstitucionalizacije- faza 1“

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU organizira info radionicu za potencijalne prijavitelje na Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Unaprjeđivanje infrastrukture CZSS kao podrška procesu deinstitucionalizacije- faza 1“, na kojoj će se predstaviti natječaj i načini prijave, a koja će se održati u Češkom narodnom domu u Zagrebu, 31. kolovoza 2016. godine. Prijave se zaprimaju do 24. kolovoza 2016. godine slijedom poveznice:http://strukturnifondovi.hr/natjecaji/1279 gdje su ujedno nalazi Poziv, detaljnije informacije o natječaju i svi pripadajući dokumenti. Nadalje, na navedenoj poveznici možete pratiti i sve novosti o natječaju, moguće izmjene natječajne dokumentacije, odgovore na postavljana pitanja i drugo.

Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga za infrastrukturna ulaganja u centre za socijalnu skrb – „Unaprjeđivanje infrastrukture centara za socijalnu skrb kao podrška procesu deinstitucionalizacije – faza 1“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj objavilo je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

U okviru ovog Poziva planira se provedba operacije koja uključuje aktivnosti koje će se provoditi u centrima za socijalnu skrb u Republici Hrvatskoj kako bi se riješio problem neadekvatne infrastrukture za rad s korisnicima centara i kako bi centri maksimalizirali učinkovitost svoje uloge u procesu inkluzije korisnika.

Izvor : mspm.hr

Napišite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)